От създаването си Амджен е пионер в областта на биотехнологиите. Ние откриваме, разработваме и доставяме иновативни лекарства – днес и за утре. Нашите лекарства са помогнали на милиони пациенти в борбата срещу рак, бъбречни заболявания, сърдечно-съдови заболявания, остеопороза и други сериозни заболявания.

Ние в Амджен се стремим да подобрим качеството на живот на пациентите по целия свят. В рамките на нашата организация работим на базата на почтеност и откритост. Зачитат се интересите и мненията на другите.

Заедно поддържаме ценностите на Амджен и работим непрекъснато върху новаторска наука за разработване на лекарства, които помагат на пациентите. Каним ви да разгледате нашия сайт за кариера, където можете да прочетете какво е да си част от „страхотно място за работа“. Или вижте нашите свободни позиции.

amgen
amgen

Ела и стани час от нашия екип!

Търсите ли кариера, която ви дава шанс да помогнете за здравето и да промените живота на милиони пациенти? Интересувате ли се от работа в областта на биотехнологиите с най-добрите експерти в сектора? Открийте възможностите, които Амджен може да ви предложи.