Мисията ни в Амджен е да служим на пациентите. Разработваме лекарствени продукти за сериозни, застрашаващи живота заболявания – разширявайки границите на науката, за да трансформираме медицината.

Отговорите са вътре в нас

В Амджен вярваме в подхода „биологията преди всичко“. Използваме върхови постижения на науката и технологиите за изучаването на най-фините биологични механизми, в търсене на терапии, които ще подобрят живота на пациенти със сериозни заболявания. Амджен вярва, че лечението на всяко заболяване може да бъде намерено във всеки един от нас.

ЗА АМДЖЕН

Амджен е сред водещите биотехнологични компании в света. Амджен е компания, основана на ценности, чиито корени са дълбоко в науката и иновациите за трансформиране на нови идеи и открития в лекарствени продукти за пациенти със сериозни заболявания.

Амджен в България

Като част от международната си програма за глобално развитие, която цели разширяване на нейната мрежа и по-добър достъп до нейните жизненоважни лекарства, Амджен официално откри свой филиал и постави началото на своята самостоятелна дейност в България на 2 октомври 2009г. В съответствие с мисията, ценностите и принципите си, и отчитайки, че биотехнологичните лекарства са някои от най-новите и ефективни начини за борба със сериозните болести като онкологични, сърдечно-съдови, остеопороза и др., Амджен работи в партньорство с българската научна общност и здравните институции, за да осигури достъп до жизненоважните лекарствени продукти на пациентите в България.

Над десет години Амджен присъства в страната с една богата програма от клинични проучвания, в които участват множество клинични центрове и пациенти.

  • Представяне

  • Вижте транскрипта на видео

Корпоративно видео 2023 – Ритъмът на живота

Амджен използва най-доброто от биологията и технологиите, за да се бори с най-тежките заболявания в света – като рак, сърдечнo-съдови заболявания, астма и остеопороза – и за да направи живота на милиони хора по света по-лесен, по-пълноценен и по-дълъг. С участието си в биотехнологичната революция още от самото ѝ начало, Амджен е една от водещите независими биотехнологични компании в света.

Разберете защо Амджен работи с различен ритъм, като ускорява темпото на промяна при върховите медицински открития, изобретява мощни нови терапии и надеждно ги предоставя на пациентите.

Сценарий на корпоративно видео на Амджен: „Ритъмът на живота“

Дата на публикуване: Август 2023 г.

Ритъмът на живота се развива с постоянно променящо се темпо. Някои моменти преминават като размазани сенки. Други тиктакат на забавен каданс.

Но без значение какъв е темпът на живот, нищо не е по-ценно от времето, с което разполагаме, за да го изпитаме – и шанса да изживеем всеки момент до най-голяма степен.

Ето защо Амджен работи с различен ритъм, с който се движи бързо към бъдещето, като се бори с най-тежките заболявания в света.

С участието си в биотехнологичната революция още от самото начало, днес Амджен е една от водещите независими биотехнологични компании в света.

С всяко изминало десетилетие ние оставаме на върха на медицинските открития, изобретяваме мощни терапии – и надеждно ги предоставяме на пациентите.

Борим се с най-тежките заболявания, като рак, сърдечни заболявания, астма и остеопороза, за да помогнем на милиони хора по света.

Живеем в нова ера на човешкото здраве. А Амджен продължава да ускорява темпото на промените с устойчива работа и да се възползва от задълбочените ни познания в науката, за да надмине онова, което е известно днес.

Използваме огромна библиотека от човешки и генетични данни, за да достигнем до нови прозрения в лечението на заболявания.

Създаваме нови терапии, които са по-прецизни и персонализирани от когато и да било преди, развиваме лекарства, които могат да действат по нови начини, като едновременно таргетиране на множество пътища в тялото.

Машинното обучение и изкуственият интелект ни позволяват по-бързо и по-ефективно производство на лекарства, като ни помагат да предвидим дали те ще бъдат безопасни и ефикасни.

Също така премахваме бариери, които ограничават справедливия достъп до здравни грижи, за да направим нашите лекарства достъпни за повече пациенти по света.

В Амджен, нашата мисия е да служим на пациентите, защото искаме тези ритми на живота да продължат. Искаме всеки момент да бъде значим за Вас и Вашите близки – и да разчитате на повече моменти.